KFOR dhe FSK me aktivitet për shkatërrimin e mbetjeve shpërthyese

KFOR dhe FSK me aktivitet për shkatërrimin e mbetjeve shpërthyese

Ekipet e KFOR-it në bashkëpunim të ngushtë me pjesëtarët e Forcave të Sigurisë së Kosovës kryen një aktivitet të kombinuar të shkatërrimit të mbetjeve shpërthyese.

Sipas KFOR-it, operacioni u zhvillua nga 7 nëntor deri më sot në Gerbesh dhe u nda në dy faza përgjatë dy ditëve.

“KFOR dhe FSK po punojnë së bashku me profesionalizmin me qëllim që të mbajnë një mjedis më të sigurt për të gjithë shtetasit në Kosovë”, thuhet në njoftimin e KFOR-it.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 9, 2018 19:39
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE