KFOR-i do të fluturojë me helikopterë nëpër Kosovë

KFOR-i do të fluturojë me helikopterë nëpër Kosovë

Forcat e KFOR-it pritet që këtyre ditëve të kryejnë trajnime duke dërguar trupat e saja në pjesë të ndryshme të Kosovës.

Përmes një njoftimi, ata kanë paralajmëruar se ushtrimet do të jenë me helikopterë dhe automjete të ushtarake.

“Synimi i këtyre ushtrime është përmirësimi dhe bashkëpunimin ndërmjet njësive të KFOR-it që të mbështesë gatishmërinë për çfarë do rasti. KFOR-i rregullisht stërvitjet i mban për të mbajtur të gatshme për të përmbushur mandatin e vet”, thuhet në njoftim.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Janar 12, 2019 12:44
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.