Kjo është bomba e pasarelave dhe fotosesioneve

Kjo është bomba e pasarelave dhe fotosesioneve

Është shumë unike si në stil e në dukje, një femër me shumë klas, e një nga emrat më të njohur të modës në Zvicër ndërkohë që me prejardhje është shqiptare. Bëhet fjalë për bombastiken Lea Galliker, modelja e cila nuk din të ndalet me projektet e saja të cilat janë të shumta. Fotosesionet që ajo realizon janë të mahnitshme falë linjave super të nxehta ndërkohë që unike është dhe tek flokët pasiqë mban akoma flokët dredha. Për të parë më shumë se si duket ajo tash shihni fotot në vazhdim:

Driton Zenku
nga Driton Zenku Tetor 4, 2018 19:00
Loading...