Koha më e përshtatshme për marrjen e shujtave

Koha më e përshtatshme për marrjen e shujtave

Edhe sot ekzistojnë një numër i madh dietash që bazohen në deficitin e kalorive ose grupin e caktuar të ushqimeve, por e vërteta është se masa trupore mund të mbahet ose të zvogëlohet me shujta në kohë të caktuara.

Shujtat varen nga përzgjedhja e ushqimeve, përkatësisht përmbajtjes së tyre.

Shumica pëlqejnë karbohidratet, pa frikë se do të dobësohen. Në këtë rast me rendësi është që karbohidratet të merren gjatë mëngjesit.

Nëse praktikoni këtë rregull do të ndihmoni organizmin tuaj që për një kohë të mjaftueshme gjatë ditës të shpenzoni kaloritë e marra.

Nëse dëshironi të dobësoheni ose të mbani peshën aktuale, rekomandohet që shujtat të konsumohen në orare të caktuara gjatë ditës, transmeton KosovaPress.

Në këtë mënyrë mëngjesi duhet të konsumohet një orë pas zgjimit, dreka katër orë e gjysmë më vonë dhe dreka në mbrëmje.  Te shujta e fundit është me rëndësi që t’i përmbahemi një rregulli – që të mos hani të paktën tri orë para se të shkoni në shtrat.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 10, 2018 22:36
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...