Kolla, ja arsyet përse ju bezdis

Kolla, ja arsyet përse ju bezdis

Sa herë që kolla na ngacmon fytin menjëherë na shkon mendja se mos jemi ftohur apo po na zë gripi.

Gjëja e parë që bëjmë është të marrim antibiotikë në farmacinë më të afërt, por a është kjo mënyra e duhur?

Sipas mjekëve, një kollë mund të shkaktohet si pasojë e disa ngacmimeve në organizmin tonë. Mjekja pneumologe, Silvana Sadria, shprehet se duhet të jemi të kujdesshëm kur kolla bëhet e bezdisshme pasi mund të jetë shkaktare e shumë sëmundjeve të tjera.

Por, a e dini se çfarë është kolla dhe sa lloje kolle kemi? Mjekja pneumologe, Silvana Sadria, dhe mjeku alternativ, Hysni Dankshi, na tregojnë kujdesin dhe mënyrat se si te kujdesemi ne shtëpi.

Ndiqni më poshtë videon më të plotë të shkëputur nga emisioni në “Në Shtëpinë tonë”.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Tetor 10, 2018 22:37

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
1°
-0°
Fri
3°
Sat
5°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE