Komedia Volpone u shfaq para publikut Tetovar

Komedia Volpone u shfaq para publikut Tetovar

Nën regji të Sulejman Rushitit para publikut u shfaq komedia Volpone apo ndryshe Dhelpra e shkruar nga:

Ben Johnson  Dhe

Stefan Cvajg  Shfaqja kishte të bëj me atë se si nga mashtrimet u mashtrua edhe mashtruasja e madhe e cila njihet si më dinakja Dhelpra Tema të cilën ngërthente shfaqja ishte se si nga e kaluara deri më sot mashtruesit kanë ngelur të njejtë

në të cilën Luajtën

Arsim Kaleci

Elmir Sejfulai po ashtu si dhe aktorët Gostivaras

Linda Shabani, Berat Salihu dhe Argjend Hasani si dhe

Hasim Memishi Sopi

Elmedina Ameti

Shkumbije Zeqiri dhe disa Aktor të tjer

Shfaqja u prit shum mirë nga publiku Tetovar por aty nuk munguan edhe mysafir dhe të gjith artdashësit nga qytetet tjera të Maqedonisë.

Agjencia e Lajmeve Flaka ndogji nga Afër Shfaqen dhe më poshtë ju sjellim disa fotografi

 

 

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Mars 9, 2018 21:34

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
0°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE