Koumoutsakos: Ndryshimi i Kushtetutës para ratifikimit të marrëveshjes

Koumoutsakos: Ndryshimi i Kushtetutës para ratifikimit të marrëveshjes

Ndryshimi i kushtetutës nuk duhet vetëm të parashihet, por të zbatohet edhe në praktikë përpara ratifikimit të marrëveshjes, thotë Jorgos Koumoutsakos, shefi i politikës së jashtme në partinë opozitaregreke “Demokracia e Re”, përcjell FLAKA.

“Parakusht i papërcaktuar dhe garanci themelore për zgjidhjen përfundimtare të çështjes së emrit të Shkupit është një ndryshim në Kushtetutën e tyre. Një ndryshim, i cili nuk është vëtëm i parashikueshëm, por që do të zbatohet në praktikë përpara ratifikimit të ndonjë marrëveshje”, thotë Koumoutsakos. FLAKA

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Maj 15, 2018 21:26
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
6°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...