Kryeministri Zaev: Po konsultohemi me Greqinë, propozimet e VMRO-së janë të pranueshme

Kryeministri Zaev: Po konsultohemi me Greqinë, propozimet e VMRO-së janë të pranueshme

Kryeministri Zoran Zaev ka thënë se ne gjithashtu konsultohemi me Greqinë dhe disa propozime nga opozita janë të pranueshme.

Zaev theksoi se propozimet e Panço Minovit për aplikimin gradual, si dhe një pjesë të propozimeve të Ilija Dimovskit për futjen e Kushtetutës nga viti 1999 janë të pranueshme.

Ai i theksoi edhe propozimet e opozitës shqiptare nga Aleanca për Shqiptarët dhe Besa e Bilall Kasamit, por pa komentuar të ardhmen e këtyre kërkesave.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 5, 2018 21:38

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
7°
2°
Sun
0°
Mon
-2°
Tue

ARKIVI I LAJMEVE