Kryqi i kuq – Gostivar me mesazh ngushëllimi për arsimtaren Erneza Mustafai

Kryqi i kuq – Gostivar me mesazh ngushëllimi për arsimtaren Erneza Mustafai

Kryqi i Kuq Organizata ndërkomunale në Gostivar, me ndajnë dhimbjen e thellë me familjen e zonjës Erneza Mustafai e cila sot ndroi jetë, përcjell FLAKA.

“Sot Kryqi i kuq humbi një humaniste, aktiviste , bashkëpuntore si dhe një anetare të denjë në Organizatën komunale të Kryqit të kuq Gostivarë. Gjithmonë do të kujtojmë me tiparet shembullore që mbjelle, duke u përkushtuar në edukimin dhe arsimimin e të rinjëve, kontributin tuaj si një person me vyrtyte të larta njerëzore dhe human në të gjitha aksionet humanitare për nevojat e shoqërisë. Nē këtë jetë të gjithë jemi të përkohshëm andaj të mbjellim dashuri, të respektohemi me njeri tjetrin, të kontribojmë për aq sa mundemi për shoqërinë”, thuhet në mesazh-ngushëllimin e kësaj organizate.

Në fund të ngushëllimit, kolegët urojnë mikja e tyre të prehet në paqe. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 28, 2018 19:22
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.