Kumanova nën ujë nga të rreshurat e shumta

Kumanova nën ujë nga të rreshurat e shumta

Të rreshurat e mëdha të shiut që kanë kapluar vendin dhe shumë qytete kanë sjellë problem për qytetarët dhe pushtetin lokal, transmeton KOHA.

Kumanova sot ka qenë nën ujë përfshirë këtu bulevardet kryesore të qytetit ndërsa kalimi në këto pjesë është bërë i vështirë derisa fajin qytetarët e kërkojnë tek pushteti lokal.

Ndoshta mospastrimi i shpeshtë i kanalizimit atmosferik është bërë shkaktar i grumbullimit të ujit nëpër rrugë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 17, 2019 21:01

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA