Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut me mbishkrim në tre gjuhë

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut me mbishkrim në tre gjuhë

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut, janë ndërruar tabelat dhe janë vendosur të reja me mbi shkrim në tre gjuhë.

Tabelat janë vendosur me emrin e ri të shtetit tablat janë të shkruara në tre gjuheë, gjuhën maqedone, gjuhën shqipe dhe gjuhën angleze.

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë së Veriut Talat Xhaferi në rrjetin social Facebook shkruan:
“Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut me mbishkrim në tre gjuhë”, shkruan Talat Xhaferi kryetar i Kuvendit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 27, 2019 13:50

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...