Ky është amendamenti problematik që nuk e pranon shumica parlamentare

Ky është amendamenti problematik që nuk e pranon shumica parlamentare

Përmes këtij amendamenti, Lëvizja Besa synon rregullimin e përcaktimit të shtetësisë. Problematike mbetet gjuha shqipe nga që 8 deputetët e përjashtuar konsiderojnë se me vendosjen e gjuhëd shqipe zbehet koncepti i shtetit maqedonas dhe krijohen sistem paralel.

Informacionet për arritjen e marrëveshjes mes Qeverisë dhe opozitës shqiptare i kanë demantuar dyja palët./Alsat/

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 10, 2019 22:22
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.