Ky është hiti i fundit i Greta Lazrit në duet me Zaim Hasramën, projekti verorë “Çka po don” (Video)

Ky është hiti i fundit i Greta Lazrit në duet me Zaim Hasramën, projekti verorë “Çka po don” (Video)

Një këngë shumë verore me një klip mjaft të freskët është sjellë nga dy këngëtarët tashmë të njohur Greta Lazri dhe Zaim Hasrama. Kënga ka fabulën e dashurisë ndërkohë që për muzikën dhe orkestrimin është përkujdesur Gramoz Kozeli derisa teksi është shkruar nga Fifi, kurse videoklipi është xhiruar nga Fourinfinit Produksion. Në këtë videoprojekt biondja superseksi vjen mjaft e nxehtë, ndërkohë që krahas këtij bashkëpunimi Greta është shumë e angazhuar në koncerte dhe ahengje të ndryshme familjare duke e bërë këtë verë të stërmbushur me aktivitete.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 8, 2018 19:29
Loading...

PUBLICITET