Ky është kryeqyteti europian i drogës për vitin 2019

Ky është kryeqyteti europian i drogës për vitin 2019

Agjencia e monitorimit të drogës në Bruksel ka bërë të ditur rezultatin e sondazheve të përdoruesve të drogës në Europë.

Sipas tyre, Britania është kryeqyteti i drogës në kontinent, ku 5% e personave nga 15 deri në 34 vjeç kanë përdorur kokainë në muajt e fundit, më shumë se në çdo vend tjetër.

Qendra Europiane e Monitorimit të Drogës thekson se celularët smartfonë kanë bërë të mundur që të rinjtë ta porosisin dhe ta marrin drogën shumë lehtë, nëpërmjet aplikacioneve.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 8, 2019 22:22

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.