Land Rover “freskon” të gjitha modelet

Land Rover “freskon” të gjitha modelet

Jaguar Land Rover britanik do të “freskojë” të gjitha modelet e saj në gjashtë vitet e ardhshme, ndërkohë, kompania në pronësi të Indisë do të prezantojë edhe katër modele të reja.

Së shpejti, një markë e re Defender pritet të bashkohet me SUV Jaguar në konkurrentin Range Rover dhe ngasjen jashtë rrugës me bazë Range Rover.

Gjithashtu, është planifikuar edhe brezi i dytë i Range Rover Evoque, i cili do të bazohet në platformën PTA me motor benzinë, naftë dhe version hibrid.

Planifikohet edhe modeli i parë me motorin dizel Indenium më të pastër Jaguar Land Rover që shndërron 90% të gazra të dëmshme në të padëmshme.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 8, 2018 22:46
Loading...

PUBLICITET