Lirohen karburante, benzina për 3 denar, dizeli për 2 denar

Lirohen karburante, benzina për 3 denar, dizeli për 2 denar

Karburantet nga mesnata e sotme do të lirohen, benzina për 3 denar dhe dizeli për 2 denar.

Kështu ka vendosur Komisioni Rregullator i Energjisë gjatë ditës së sotme.

Një litër Eurosuper BS 95 do të kushtoj 66,50 denar për litër ndërsa Eurosuper BS 98 do kështojë 68,50 denar për litër.

Një litër Eurodizel do të shitet me 60 denar për litër. Vaji ekstra i lehtë do të shitet 50 denar për litër.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 12 Gusht, 2019 20:12

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.