Llukarevska kërkonë patriotizëm nga pronarët: Nëse e doni Maqedoninë, paguani tatimet e rritura

Llukarevska kërkonë patriotizëm nga pronarët: Nëse e doni Maqedoninë, paguani tatimet e rritura

Sanja Llukarevska, drejtoresha Drejtorisë së të Ardhurave Publike, u tha pronarëve në Maqedoni të mendojnë në mënyrë patriotike në vend që të ankohen me vendosjen e taksave progresive dhe masave të tjera fiskale. Sipas saj, ai që e do Maqedoninë duhet të paguajë taksat në rritje, përcjell FLAKA.

“Në pjesën e pragut, domethënë në pjesën e kursit, ekzistojnë disa çekuilibrime, dhe kjo është mendimi i tyre dhe se njerëzit që do t’i nënshtrohen këtij tatimi do të tërheqin paratë nga vendi ynë. Mendoj se ai që donë vendin e tij duhet të kontribuojë në të, të mos kërkojë ato skema ligjore dhe zbrazëtira, në mënyrë që të mund të nxjerrim paratë jashtë”, tha drejtoresha e DAP, Sanja Llukarevska. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 4, 2018 21:44
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.