LSDM: Anëtarësimi në NATO, sukses historik

LSDM: Anëtarësimi në NATO, sukses historik

“U realizua edhe një sukses historik për Maqedoninë dhe qytetarët e saj. Republika e Maqedonisë fitoi ftesë për anëtarësim në NATO”, citohet në kumtesën e LSDM-së.

LSDM i uron të gjithë qytetarëve që së bashku u arrit ky sukses duke u hapur dyert e Aleancës dhe u sigurua vend për Maqedoninë në NATO.

“Hyrja në NATO është realizim i synimeve kryesore strategjike të Maqedonisë, të vendosura që

nga dita e pavarësisë së saj. Realizohen angazhimet shekullore të gjeneratave të kaluara dhe të tashme, sigurohet stabiliteti, zhvillimi dhe ardhmëria e gjeneratave të ardhshme”, citohet në kumtesën e LSDM-së.

Sipas LSDM-së, anëtarësimi në NATO nuk domethënë vetëm sigurimi i qëndrueshmërisë dhe stabilitetit, ajo domethënë dhe më shumë investime, përforcim i besimit ndërkombëtar në ekonominë e Maqedonisë, vende të reja të punës dhe më shumë para në çdo familje.

“Pas viteve të izolimit, pasigurisë dhe ngecjes, sot dyert për anëtarësim në NATO dhe fillimi i negociatave me BE-në janë të hapura, identiteti maqedonas dhe ardhmëria janë siguruar. Maqedonia bëhet pjesë e familjes të cilës i takon. Zëri i mirë për vendin tone përhapet përmes botës demokratike. Lajmet pozitive për Maqedoninë gjenden në ballinat e mediave botërore dhe agjencive të lajmeve me ndikim. Suksesi i Maqedonisë është njohur dhe është pranuar. Maqedonia po ec përpara”, përfundon kumtesa e LSDM-së.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Korrik 12, 2018 11:04
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...