”Luftë për selfie” në Fontana di Trevi në Romë

”Luftë për selfie” në Fontana di Trevi në Romë

Disa turistë dëshironin të bënin një “selfie” në një qoshe të preferuar të sheshit Fontana di Trevi në Romë për të nxjerrë sa më bukur ndërtesën pas tyre.

Por, askush nuk dëshironte ta braktiste këtë qoshe të preferuar. Më pas nisi një zënkë sa u kërkua ndërhyrja e disa patrullave të policisë bashkiake.

Pas trazirave, edhe me disa vështirësi, tetë turistë amerikanë dhe holandezë u denoncuan për dhunë dhe kërcënime.

Grindja midis një vajze holandeze 19-vjeçare dhe një italo-amerikaneje 44-vjeçare ka filluar me një shkëmbim fjalësh të rënda dhe më pas me fyerje.

Më pas mosmarrëveshja degjeneroi në dhunë fizike ku u përfshinë dhe familjarët.

Të gjithë personat e përfshirë u denoncuan për dhunë dhe kërcënime.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 10, 2018 22:26
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...