Magjistralja Shkup-Prishtinë, e mbyllur për qarkulli më 7 dhe 8 dhjetor, kontrolloni oraret

Magjistralja Shkup-Prishtinë, e mbyllur për qarkulli më 7 dhe 8 dhjetor, kontrolloni oraret

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se, për shkak të punimeve ndërtimore në magjistralen Shkup-Prishtinë, më saktësisht në kalimin kufitar Hani i Elezit-Kaçanik, më datën 7 -8 dhjetor (nesër dhe pasnesër) qarkullimi rrugor do të ndërpritet në të dyja drejtimet, Kosovë-Maqedoni dhe anasjelltas.
Regjimi i ndërprerjes do të jetë: më 7 dhjetor prej orës 09:00-12:00 dhe prej orës 14:00-17:00, më 8 dhjetor prej orës 07:00-17:00.
Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 6, 2018 19:18

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
7°
2°
Sun
0°
Mon
-2°
Tue

ARKIVI I LAJMEVE