Majko: Organizimi në diasporë, bashkë me Kosovën dhe të gjithë shqiptarët

Majko: Organizimi në diasporë, bashkë me Kosovën dhe të gjithë shqiptarët

Në Kuvendin shqiptar po mbahet debati për programin dhe qeverinë e re, ku ministri i Diasporës, Pandeli Majko, ka paralajmëruar garantimin e votës për emigrantët.

Majko po ashtu ka theksuar se organizimi i shqiptarëve në diasporë do të bëhet në bashkëpunim edhe me Kosovën, ndërsa do të përfshijë të gjithë shqiptarët, përfshi dhe ata nga Maqedonia.

Abedin Bilalli
nga Abedin Bilalli Shtator 12, 2017 20:10

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
17°
22°
Thu
22°
Fri
12°
Sat
15°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE