Maqedoni, një drejtor i shkollës fillore i ka dhënë vetes rrogë më të madhe

Maqedoni, një drejtor i shkollës fillore i ka dhënë vetes rrogë më të madhe

Sektori për Shpërbërje të Krimit të Organizuar dhe Serioz ka dorëzuar padi penale kundër T.D. (46) nga Gjevgjelia, të dyshuar për “keqpërdorim të detyrës zyrtare dhe autorizimit”, njofton Portalb.mk.

Në periudhën prej marsit të vitit 2010 deri në shtator të vitit 2017, i paraqituri si drejtor në shkollën fillore “Kliment Ohridski” në fshati e Gjevgjelisë Miravc e ka urdhëruar që sekretarin, arkëtarin dhe kontabilistin e shkollqë që t’i paguhet kompensim shtesë në para si drejtor i shkollës me paralele prej 17 deri në 36, në vend që t’i paguhet rroga si drejtor i shkollës deri më 16 paralele, në rangimin që bie shkolla në fjalë.

Ai ka vepruar në kundërshtim me marrëveshjen kolektive për arsim fillor, por edhe në kundërshtim me marrëveshjet me Sindikatën e pavarur për Arsim, Shkencë dhe Kulturë. Në këtë mënyrë, drejtori në fjalë, në mënyrë të paligjshme ka përfituar 162.393 denarë nga Buxheti i Republikës së Maqedonisë.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Prill 15, 2018 15:33
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
7°
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat
11°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...