Maqedoni, pritet shtrenjtimi i naftës dhe benzinës

Maqedoni, pritet shtrenjtimi i naftës dhe benzinës

Çmimet me pakicë të derivateve të naftës nga mesnata do të shtrenjtohen për gjysmë, respektivisht një denarë. Benzina shtrenjtohet për gjysmë denari derisa nafta për një denarë.

Sipas vendimit të Komisionit Rregullator të Energjetikës, çmimi i ri i Eurosuper BS-95 do të kushtoj 68 denar, Eurosuper BS-98 do të kushtoj 69.50 denar. Eurodizeli do të shitet për 60 denar për litër, derisa vaji i lehtë për amvisëri do të shitet për 48.50 denarë.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Prill 16, 2018 16:09
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE