Maqedonia dhe Bosnja do të nënshkruajnë marrëveshje për njohjen e patentë shoferëve

Maqedonia dhe Bosnja do të nënshkruajnë marrëveshje për njohjen e patentë shoferëve

Në Qeverinë e Maqedonisë sot do të nënshkruhet marrëveshje me Këshillin e ministrave të Bosnjë e Hercegovinës për njohjen dhe ndërrimin e ndërsjellë të patentë shoferëve.

Në emër të Qeverisë së Maqedonisë, marrëveshjen do ta nënshkruajë ministri i Punëve të Brendshme, Oliver Spasovski, ndërsa në emër të Këshillit të ministrave të Bosnje e Hercegovinës, ministri i Komunikimeve dhe Transportit, Ismir Jusko, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në nënshkrim do të jetë i pranishëm edhe ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski, i cili paraprakisht do të realizojë takim dypalësh me ministrin e Komunikimeve dhe Transportit të BeH-së, Ismir Jusko

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shtator 13, 2017 09:02

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
16°
12°
Sat
13°
Sun
12°
Mon
14°
Tue

ARKIVI I LAJMEVE