Maqedonia radhitet e para për reformat në Energjetikë

Maqedonia radhitet e para për reformat në Energjetikë

Në raportin e për zhvillim të qëndrueshëm të Shoqërisë për Energjitik për vendet e Ballkanit Perendimor, Maqedonia është e renditur në vendin e parë në rajon në kuadër të përmbushjeve të reformave në energjitikë, deklarojnë sot nga Ministria e Ekonomisë.

Ahtu siç është treguar, Maqedonia ka notën më të lartë nga renditja e vendeve të Ballkanit Perendimor: Shqipëri, Serbi, Bosnja dhe Hercewgovinë dhe Mali i Zi në fushën e energjitikës dhe efikasitetit, ripërtishmërinë e energjisë, mbrojtjen e mjedisit jetësor, tranparencës dhe kushtet për investime në fushën e energjisë.

“Falë dinamikës së reformave energjitike, Maqedonia këtë vit është renditur në vendin e parë, ndërsa në raportin për zhillim të qëndrueshëm të Shoqërisë Evropiane për Energjitik për muajin qershor të vitit 2017, është ranguar në grupin e vendeve me rëndësi të veçant në lidhje me përmbajtjen e reformave në fushën e energjetikës, theksojnë nga Ministria.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Prill 13, 2018 19:59
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...