Marketing


POZICIONI I REKLAMËS                                     

Pozicioni 1 Majtas (160×800)

Pozicioni 1 + 1 (majtas dhe djathtas)

Pozicioni 1 (Djathtas) (160×800) Niveli 1

Pozicioni 2 (1080×90) Niveli 1

Pozicioni 3 (728×90) Niveli 1

Pozicioni 4 (424×90) Niveli 2

Pozicioni 5 (350×250) Niveli 1

Pozicioni 6 (728×90) Niveli 2

Pozicioni 7(350×250) Niveli 2         

ÇMIMORE: 

9.600 denarë (pa tvsh)

19.200 denarë (pa tvsh) + zbritje 20 %

9.600 denarë (pa tvsh)

10.500 denarë (pa tvsh)

9.500 denarë (pa tvsh)

6.000 denarë (pa tvsh)

8.400 denarë (pa tvsh)

7.200 denarë (pa tvsh)

6.800 denarë (pa tvsh)

 

 

NA NDIQNI NE FACEBOOK

ARKIVI I LAJMEVE

Moti sot
2°
-3°
Wed
1°
Thu
3°
Fri
3°
Sat