Më 17 prill 2017 (e hënë), nuk punohet

Më 17 prill 2017 (e hënë), nuk punohet

Ministria për punë dhe politikë sociale njofton se në përputhje me ligjin për festa, më 17 prill 2017 (e hënë), dita e dytë e pashkëve është ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë, njofton Aktuale.mk

Me këtë rast ministria u uron pashkët gjithë besimtarëve ortodoks dhe katolik të vendit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 10, 2017 14:06