Me femra për rreth, këngëtari shqiptarë vjen me një set shumë provokativ

Me femra për rreth, këngëtari shqiptarë vjen me një set shumë provokativ

Meti Bërbatovci, këngëtari i cili nuk din të ndalet në këtë fillim pranvere dhe ngrohje të motit ka vendosur që të sjellë ndonjë gjë të re duke realizuar kështu një fotosesion mjaft provokativ. Disa femra për rreth janë një tjetër dekor tek Meti duke e bërë kështu fotosesionin mjaft provokativ dhe në formë, e për të parë këtë fotosesion mjafton të shikohen fotot…

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Mars 10, 2018 11:23
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
8°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...