Me shumë sukses SHKA “Jahi Hasani” është kthyer nga festivali “Free dance international festival” që u mbajt në Hungari

Me shumë  sukses SHKA “Jahi Hasani” është kthyer nga festivali “Free dance international festival” që u mbajt në Hungari

Ansambli nga Cegrani fitoi cmime e pllaketa të shumta dhe prezentoi me dinjitet vlerat e rralla autentike dhe autoktone të kombit shqipëtarë

Valle nga trevat shqiptare u performuan para publkut Hungarez nga ku ngjallën emocione dhe kuriozitet për traditën Shqiptare

Ky ansambël prezentoi ashtu sic duhet Pollogun e të gjithë vlerat e kombit tonë

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Qershor 14, 2018 17:52
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.