Medresantet e “Isa Beu”-t Gostivar, festuan me program të begatë “28 Nëntorin”

Medresantet e “Isa Beu”-t Gostivar, festuan me program të begatë “28 Nëntorin”

Shteti është niveli më i lartë i vetëdijes fetare e kombëtare të një kombi për trasimin e rrugës më të shëndoshë për një zhvillim autentik në sfera të ndryshme, përcjell FLAKA.

“Për këtë Dita e Pavarësisë tek shqipëtarët paraqet dinjitetin, urtësinë, vetëdijen, unitetin, zhvillimin, përparimin dhe hapsirën për një kultivim të vlerave madhore për të qenë në shërbin të Zotit, kombit, vatanit dhe njrerut në përgjithësi. Andaj, është e madhe kjo Ditë. Zoti e bekoft Ditën e Pavarërisë dhe Flamurit dhe qoft inspirim për një ardhnëri më të fuqishne të kombit tonë”, u tha në mesazhin e përbashkët të medresanteve “Isa Beu” të Gostivarit. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 28, 2018 19:45
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.