Mercedes SLK i shndërruar në oldtimer Roadster 500k 1937

Mercedes SLK i shndërruar në oldtimer Roadster 500k 1937

Krijimet e auto-shtëpisë “Bajraktari” nuk kanë të ndalur.

Ata kanë transformuar një veturë Mercedes SLK 2002 në një veturë që në pamje është oldtimer dhe është i bazuar në modelin Roadster 500k i vitit 1937.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Tetor 9, 2018 23:00

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
1°
-0°
Fri
3°
Sat
5°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE