Mickoski: Kacarsa dhe Ruskovska do të këndojnë se kush i ka çuar të përndejkin protestues të VMRO-së

Mickoski: Kacarsa dhe Ruskovska do të këndojnë se kush i ka çuar të përndejkin protestues të VMRO-së

Për herë të dytë përpara qeverisë, opozita protestoi. Dhe ata brenda, i akuzuan për inçizimin e prokurorëve dhe gjyqtarëve për dy vjet për të punuar në mënyrën se si qeveria dhe Zaev dëshirojnë. Si një kundëremërtim i gjyqësorit Svarovski, opozita shpiku termin e vet që e dhe e zgjeroi atë. Nëpërmjet Kacarskës dhe Ruskovskës, udhëheqësi i VMRO-DPMNE-së dha edhe paralajmërime se çfarë e pretë drejtësin në vend në të ardhmen, përcjell FLAKA.

Dhe para qeverisë, u këndua himni, por gjithashtu u kërkua dorëheqja e qeverisë së Zaevit. Mickoski nuk përmend datat kur pret zgjedhje parlamentare, por është i bindur te fitorja e sigurt e VMRO-DPMNE në zgjedhjet e para presidenciale të rregullta në pranverë. Udhëheqësi i opozitës përsëriti qëndrimin e tij se ai ishte kundër ndryshimit të emrit dhe premtoi atyre që morën pjesë në negociata se do ta paguajnë çmimin politik në zgjedhje. Me emrin tha ai, nuk do të fitojnë pikë politike.

Në protestë u dënua rritja e çmimit të bukës, mos marrja e masave kundër ajrit të ndotur, dhe për masat, siç atoo thanë, të k%qija p%r bujqit që ka kjo qeveri aktuale. FLAKA

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 5, 2018 21:31
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.