Ministri Ademi takohet me Grupin e punës për themelimin e Teatrit në Gostivar

Ministri Ademi takohet me Grupin e punës për themelimin e Teatrit në Gostivar

Ministri i Kulturës Asaf Ademi ka pritur sot në takim grupin inicues, gjegjësisht Komisionin për themelimin e Teatri në Gostivar.

Në takim ka marrë pjesë regjisori gostivaras Sulejman Rushiti, kryetar i Komisionit, si dhe Berat Saliu dhe Argjend Hasani, anëtar të Komisionit.

Është dakorduar që deri me 3o shtator Komisioni të përgatis dhe dërgojë informatë deri te Qeveria e Republikës së Maqedonisë për nevojën për themelimin e këtij institucioni.

Ministri Ademi ka shprehur gatishmëri që ta ndihmojë këtë iniciativë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Gusht 27, 2018 22:32
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...