Mirënjohje për Reisul Ulema

Mirënjohje për Reisul Ulema

Sot, në Bashkësinë Islame të Maqedonisë qëndroi Administratori i njësisë Nr. 10 të Bashkësis së Tiranës, z. Arijan Hamiti me bashkëpunëtorët e vetë.

Duke shprehur respekt të veçantë dhe mirënjohje të pa fund për Reisul Ulema h. Sulejman ef. Rexhepi dhe për punën dhe angazhimin e tijë vetëmohues, z. Hamiti ia dorëzoi prijësit të BFI mirënjohjen për kontributin e tijë të shquar në mbështetje të njerëzve në nevojë.

Në praninë e Muftinjëve të Muftinive të BFI, të Kryetarit të Kuvendit të BFI, Dekanit të FSHI dhe të Drejtorit të Medresesë “Isa Beu”, Reisul Ulema u falenderua për mirënjohjen për të cilën tha se njëkohësisht ju takon edhe të gjithë bashkëpunëtorëve të tijë si edhe besimtarëve muslimanë të Maqedonisë.

Driton Zenku
nga Driton Zenku Nëntor 9, 2018 20:08
Loading...

ARKIVI I LAJMEVE