Modelet e flokëve për 2018-ën

Modelet e flokëve për 2018-ën

Për modelet e flokëve 2018 tendencat sugjerojnë modele flokësh te shkurtër, me gjatësi të mesme por edhe shumë të gjata.

Moda e flokëve 2018 flet për te guxuar  dhe për të eksperimentuar me look-un. Kështu modele si long bob, pixie cut dhe swag tashmë një kult në këtë fushë do te vazhdojnë te jenë në trend.

Por shumë të preferuar do të jenë edhe flokët shumë të gjatë me volum dhe me onde.
Të zgjidhni modelin e flokëve në bazë të formës së fytyrës është e rëndësishme mbi te gjitha nëse do te zgjidhni një model flokësh të shkurtër sepse nxjerr më në pah linjat e fytyrës por si pasojë edhe defektet.
Mundësia është e gjerë për sa i përket modeleve te flokëve me gjatësi të mesme. Ky model flokësh është ai ku mund të luani më shumë dhe i cili u shkon në përgjithësi të gjitha femrave. Modeli long bob do te vazhdojë të jetë në krye të tendencave edhe për 2018.
Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Janar 16, 2018 15:38
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...