MODELI NUMAN ADILI NGA SHKUPI FITUES I TRE ÇMIMEVE NË MISTER INTERNATIONAL ALBANIA

MODELI NUMAN ADILI NGA SHKUPI FITUES I TRE ÇMIMEVE NË MISTER INTERNATIONAL ALBANIA

Modeli 18 vjeçar nga Shkupi, Numan Adili ka marrë pjesë në natën e 29 Dhjetorit në garën e bukurisë Miss&Mister International Albania ku pas një mbrëmje me sfilata të ndryshme, momente zbavitjesh me këngëtar të ndryshëm ishte edhe ajo pjesa e ndarjes së çmimeve, shkruan Billbordi.

Ne pjesën e ndarjes së çmimeve modeli Numan Adili fitoi tre çmime ndër to “Mister Catwalk”, “The Best Top 6” si dhe u përzgjodh si modeli më i mirë për të përfaqësuar Maqedoninë në garën e rradhës në Bullgari.

Numan Adili është modeli i parë nga Maqedonia që në këtë garë është fitues i tre çmimeve mjaft të rëndësishme.

Ai do vazhdojë vitin 2018 me plot risi të reja si në aspektin e modelizmit poashtu edhe në disa sfera tjera, ne Numanit i urojmë suksese sa më shumë dhe me bukurinë e tij të tregojë bukurinë e shqiptarëve gjithandej ku do marrë pjesë./Billbordi.net

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 1, 2018 19:14
© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.