Mogli i rritur nga ujqërit: Njerëzimi më zhgënjeu!

Mogli i rritur nga ujqërit: Njerëzimi më zhgënjeu!

U braktis në moshën 7-vjeçare, por u birësua nga një kope ujqërish me të cilët jetoi për rreth 12 vite.

Marcos Rodriguez Pantoja u la në zonën malore të Sierra Morenas në Spanjë dhe vetëm në moshën 19-vjeçare u gjet duke vrapuar gjysmë i zhveshur dhe mënyra e vetme e komunikimit që dinte ishin mërmëritjet.

Sigurisht, nëse do të ishte në kohët e rrjeteve sociale, historia e Moglit spanjoll do të ishte shpërndarë me shpejtësi. Por, historia e tij ka ndodhur në 1960-1970.

Kur u rikthye mes njerëzve, ai e ndjente veten të huaj. Autoritetet nisën një fazë rehabilitimi duke e mësuar që të ecë drejt, të flasë dhe të ushqehet në tavolinë.

Sot, Marcos është 72 vjeç dhe kur kthen kokën pas e kujton jetën e tij ka një peng të madh.

“Jam i zhgënjyer nga njerëzit. Bëra gabim që u riktheva mes tyre. Më mirë të kisha jetuar në pyll”, thotë ai për “El Pais”.

Flaka Redaksia
nga Flaka Redaksia Prill 7, 2018 22:52
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...