MPJ e Bullgarisë e përshëndeti ftesën e NATO-s për Maqedoninë

MPJ e Bullgarisë e përshëndeti ftesën e NATO-s për Maqedoninë

E përshëndesim vendimin nga samiti i NATOs- për fillim të bisedimeve me Republikën e Maqedonisë për inkuadrim në Aleancë – hap vendimtar drejt përkatësisë së saj euroatlantike, ceket në kumtesën e MPJ-së bullgare, të liferuar nga BTA.

“E përshëdnesim vendosshmërinë e Qeevrisë në Shkup për të vazhduar me zbatimin e reformave dhe me përforcimin e marrëdhënieve të mira fqinjësore”, ceket në kumtesë.

Nga ana jonë, vazhdon MPJ bullgare, do të vazhdojmë ta japim mbështetjen e domosdoshme në frymën e Marrëveshjes sonë për miqësi, fqinjësi të mirë dhe bashkëpunim, që e nënshkruam në vitin 2017, dhe shton se “përparimin e arritur e shohim edhe si sukses të politikës sonë aktive për të ardhme evropiane dhe euroatlantike të mbarë rajonit – prioritet i realizuar me sukses në kuadër të kryesimit të sapopërfunduar me sukses bullgar me Këshillin e BE-së”.

Ftesa drejt Republikës së Maqedonisë është konfirmim i qartë se politika e Aleancës e “dyerve të hapura” mbetet aktuale dhe kontribuon për siguri dhe stabilitet në hapësirën euroatlantike.

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Korrik 12, 2018 11:36
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
11°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...