Ndahen çmimet në “Takimet letrare strugane 2017”

Ndahen çmimet në “Takimet letrare strugane 2017”

Në Strugë sot përfundoi manifestimi letrar treditor ndërkombëtar “Takime letrare strugane 2017″ në organizim të qendrës kulturore “Valë” dhe revista për letërsi “Valëvitje” nga Struga.

Në manifestim u prezantua portreti i satiristit serb Aleksandar Çotriç dhe janë ndarë çmimet “Dallga letrare” për akademikun Risto Vesilevski, si dhe çmimet “Fjalim strugan” për Mujo Buçpapaj nga Shqipëria, Zharko Milenik nga BeH-ja dhe Pande Manojllov nga Maqedonia. Me ndarjen e çmimit “Dallgët letrare” për poezinë më të mirë të lexuar përfundoi festivali poetik në Strugë.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Korrik 8, 2017 18:40

Publicitet


OFERTA SPECIALE

Moti sot
17°
21°
Wed
22°
Thu
22°
Fri
12°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE