Nderim Jonuz Musliut !

Nderim Jonuz Musliut !

Mirëseardhje në Kosovë dhe përshendetja ime e fundit me dorën time,në aeroport me shokun Jonuz Musliu, Shefin politik të UÇPMB-së dhe Liderin e Luginës së Preshevës!

Në aeroportin ndërkombëtar Adem Jashari në Prishtinë, në pritje të ardhjes së arkivolit me trupin e pajetë të Liderit të Luginës së Preshevës Jonuz Musliu!

Në vend të përshendetjes sikur dikur, përqafim e shtrengim duarsh me shokun e mikun tim të madh Jonuz Musliun, sonte nuk munda të mos ia zgjasja dorën e ta përshendesja, dhe i vendosa dorën në arkivol të mbuluar me flamur kombëtar që kishte brenda trupin e pajetë të Tij, në vend të përqafimit, në vend të shtrëngim duarve dhe në vend të përshendetjes!

Lamtumirë Jonuz Musliu!
Lavdi përpjekjeve, luftës dhe punëssë Jonuz Musliut, në shërbim të çështjes kombëtare e të luftës së armatosur çlirimtare të Kosovës dhe viseve të saj!

Ismet Sylejmani
Prishtinë, aeroporti ndërkombëtar Adem Jashari, 19 Janar 2018!

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 20, 2018 09:56

ARKIVI I LAJMEVE