Ndërron jetë ish kreu i Kuvendit Lubisha Georgievski

Ndërron jetë ish kreu i Kuvendit Lubisha Georgievski

Mëngjesin e sotëm ka ndërruar jetë regjisori maqedonas Lubisha Georgievski, në moshën 81 vjeçare njofton drejtori i Teatrit dhe Dramës, Robert Veljanovski në profilin e tij në Fejsbuk.

Gjeorgjievski ishte i lindur në Manastir më vitin 1937, mirpo ai gjatë kohë ka qenë edhe pjesë e politikës dhe kandidat për president shteti më vitin 1994, ambasador në Bullgari dhe kryetar Parlamenti nga viti 2006-2008.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Dhjetor 6, 2018 12:16

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
7°
2°
Sun
0°
Mon
-2°
Tue

ARKIVI I LAJMEVE