Ndeshje në rrugën e Dibrës, lëndohet më tepër persona

Ndeshje në rrugën e Dibrës, lëndohet më tepër persona

Më datë 10 maj, rreth orës 17.00, në rrugën regjionale Mavrovi Anovi-Dibër, në afërsi të Digës, vetura e tipit ,,Jugo,, me rimorkio, me targa të Ohrit, të cilën pa leje për vozitje e ka drejtuar 13 vjeçari nga Kavadarci, për shkak të shpejtësisë së papërshtatshme, ka humbur kontrollën dhe ka fluturuar nga ruga, ku është përplasur me murin mbrojtës që gjendet në anën e majtë të rrugës.

Nga aksidenti, vozitësi dhe bashkëudhëtarët Sh.D. 31 vjeçe nga Kavadarci dhe M.M. 37 vjeçe nga Kërçova, me veturë tjetër janë dërguar në Shtëpinë e shëndetit në Rostushe, prej ku janë transferuar në Spitalin e përgjithshëm ,,Ferid Murat,, në Gostivarë. Pas dhënjes së ndihmës mjeksore, për shkakë të plagëve serioze që ka pasur 13 vjeçari, është dërguar në klinikat e Shkupit, derisa dy bashkëudhëtarët e lënduar janë lëshuar në shtëpi.

Pasë kryerjes së ekspertizës, punohet në zbardhjen e rastit, dhe rrethanat në të cilat ka ndodhur aksidenti. Flaka

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 11, 2018 12:43
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
10°
Wed
13°
Thu
16°
Fri
17°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...