Ndodhë në Senekos të Gostivarit, djali rrah nënën

Ndodhë në Senekos të Gostivarit, djali rrah nënën

Një banor i fshatit Senokos të Gostivarit, të enjten mbrëma rreth orës 19.00, ka paraqitur dhunë familjare që e ka kryer djali i tyre 21-vjeçar, i cili ju ka kërkuar të holla prindërve, dhe pasi që nuk i kanë dhënë, gjysëm ore më vonë, e ka sulmuar fizikisht nënën e tij, duke e grushtuar disa herë në pjesën e kokës, gjegjësisht fytyrës, nga ku ajo ka marrë lëndime të dukshme trupore.

E lënduara është dërguar në Spitalin e përgjithshëm “Ferid Murat” në Gostivarë për dhënien e ndihmës mjekësore. Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 8, 2018 22:16

PUBLICI8

Sondazhi

Vlerësimi juaj për vitin 2018 ?
Maqedoni
0°
0°
Mon
-4°
Tue
-1°
Wed

ARKIVI I LAJMEVE