Ndryshimet kushtetuese, Kuvendi do të punojë edhe gjatë fundjavës

Ndryshimet kushtetuese, Kuvendi do të punojë edhe gjatë fundjavës

Gjatë fundjavës do të shqyrtohen draft-amendamentet e mbetura për ndryshimet kushtetuese.

Shërbimet e ligjvënësit konfirmojnë se kjo bëhet me qëllim që sa më shpejtë të shqyrtohen draftet dhe tekstet të vihen në debat publik.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Nëntor 9, 2018 19:32

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.