Në burgun e Idrizovës do të ndërtohet gardh i ri perimetrik

Në burgun e Idrizovës do të ndërtohet gardh i ri perimetrik

Në nëntë muajt e ardhshëm do të ndërtohet gardh i ri perimetrik rreth repartit e mbyllur të ENP “Idrizovë”. Drejtoria për zbatimin e sanksioneve pranë Ministrisë së Drejtësisë sot publikoi shpalljen për ndërtimin e murit të ri të burgut të Shkupit, ku është vlerësuar se do të ndahen rreth 105 milionë denarë. Do të ndërtohet gardh perimetrik prej betoni, gardh prej telit peritmrik, rehabilitim i rrjetit rrugor, vendosja e ndriçimit nga jashtë, mbikëqyrje me video, video menaxhmet softuer, mikro barriera dhe vibro optike rreth repartit të mbyllur të burgut.

Siç thuhet në tenderin e shpallur të sistemit elektronik për furnizime publike, kompanitë do të kenë afat deri 31 korrik që të dërgojnë ofertat për pjesëmarrje në tender. Pas zgjedhjes të ofruesit më të volitshëm, do të fillohet me ndërtimin e gardhit të ri që duhet të kompletohet në gjysmë vitin e parë të vitit 2019. Në ndërtimin dhe rekonstruktimin e burgut të Shkupit gjatë viteve të kaluara janë investuar 712.430.746, pa tenderin aktual për ndërtimin e gardhit të ri të burgut.

 

 

Nevrij Ademi
nga Nevrij Ademi Korrik 12, 2018 11:29
Loading...

Filloi ndërtimi i kompleksit të ri banesor pranë Qendrës Tregtare ETC-Gostivar.Ofrojmë këto tipe banesash:-50m2-82m2-90m2-106m2-116m2-124m2-130m2(Duplex)-220m2Pagesa mundet të bëhet edhe me këste me 0% interes.Kontak telefoni:070215378

Posted by Poli Project ing. on Sunday, August 6, 2017
Chicago Stone Local Media

Our company presentation...

Posted by Chicago Stone LLC on Thursday, December 21, 2017

Gostivar
10°
11°
Thu
15°
Fri
17°
Sat
17°
Sun

ARKIVI I LAJMEVE

Loading...