Në fshatin Siniçan ujë është jo i pijshëm | DOKUMENT

Në fshatin Siniçan ujë është jo i pijshëm | DOKUMENT

Në fshatin Suniçan të Bogovinës ujë është jo i pijshëm. Kështu flasin analizat e kryera në terren, transmeton Flaka

“Të nderuar banor të fshatit Siniçan!
Edhe pse është në kompetencë të autoriteteve të komunës të njoftojë banorët që mos përdorin ujin për pije dhe për amvisritë e tyre si banor i kësaj zone po dhe si Kryetar i Degës së BDI-së në këtë komunë dua t’iu vë në dijeni se analizat e ujit të bera nga institucionet kompetente rekomandojnë që uji mos të përdoret për pije dhe amvisritë tuaja. Njëherit apeloj te institucioni komunë që mos fsheh rezultatet e analizave të ujit sepse është detyrim ligjor që të informojë banorët në këtë drejtim dhe në të njejtën kohë të ndërmarr masa që të përmirësojë cilësinë dhe përdorimin e ujit” shkruan Berza Bejtullahu. flaka.com.mk

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Shkurt 8, 2018 16:41

ARKIVI I LAJMEVE