Në UT do të përurohet vepra “MAQEDONIA NGA ANTIKA DERI TE KOHA JONË”

Në UT do të përurohet vepra “MAQEDONIA NGA ANTIKA DERI TE KOHA JONË”

Më 13 qershor 2019 (dita e enjte) në Universitetin e Tetovës do të përurohet vepra “MAQEDONIA NGA ANTIKA DERI TE KOHA JONË” e historianit dhe shkrimtarit të shquar shqiptar Jusuf Buxhovit.
Përurimi do të bëhet te Fontana e Universitetit të Tetovës dhe do të fillojë në orën 12:00.

Pjesëmarrësit në përurim do të kenë mundësi të bashkëbisedojnë me autorin…
Ju mirëpresim!

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Qershor 12, 2019 17:04

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...