Nëna e mërgimtarit, nga Erald Selca

Nëna e mërgimtarit, nga Erald Selca

Mërgata shqiptare mbetet shtyllë e kombit shqiptar dhe mirëqënies sonë dhe meriton respektin maksimal.

Mërgimtari për qef nuk la vendin po nga okupimet hallet e jetës dhe sa herë të shkon dhe vjen në Kosovë patrioti mërgimtari humanisti Hysni Elshani në Drenicën martire e pret dhe e përcjellë nëna jonë nëna Shehrë .
Ajo e pret të birin me krahehapur gjithmonë si mijëra nëna në historin tonë sa krenare aq tragjike për kombin tonë të shumëvuajtur.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Prill 16, 2018 18:11

Publicitet

Moti sot
7°
20°
Wed
21°
Thu
20°
Fri
20°
Sat

ARKIVI I LAJMEVE