Nëna e varrosur së bashku me fëmijët e saj në Tetovë | FOTO LAJM

Nëna e varrosur së bashku me fëmijët e saj në Tetovë | FOTO LAJM

Pas varrimit të nënës dhe fëmijëve nga tragjedia në Tetovë!

Të gjithë janë kthyer në shtëpitë e tyre!

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Janar 26, 2018 22:11
Loading...

REKLAMA

PARTNER

Maqedoni
14°
19°
Wed
19°
Thu
19°
Fri

ARKIVI I LAJMEVE