“Nexhmije Pagarusha, institucion i artistëve shqiptar” (VIDEO – RTV21)

“Nexhmije Pagarusha, institucion i artistëve shqiptar” (VIDEO – RTV21)

Sot ka mbushur plot 83 vjet bilbili i këngës shqipe, Nexhmije Pagarusha.

Ambitusi i këngëtares Pagarusha, konsiderohet i pa përsëritshëm. Bashkëpunëtorët e saj tregojnë për periudhën kur ajo është parë si institucion i artistëve shqiptar, paragjykimet dhe vështirësitë që ka kaluar si dhe sukseset e çmimet që ajo ka marrë./21 Media

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka Maj 7, 2016 15:16

REKLAMA